Vabilo Hekaton


Spoštovani.

Vabimo Vas na 1. AZA + hekaton, ki ga bomo izvedli na daljavo, in sicer s pomočjo aplikacije ZOOM

DIGITALIZACIJA RAČUNOVODSKEGA SERVISA: NUJA ALI MODNA MUHA?


V podjetju AZA PLUS vseskozi stremimo k boljši produktivnosti, rasti in konkurenčnosti poslovanja. Nadgrajujemo naša znanja, spremljamo novosti, vlagamo v programsko opremo itd. Zato je odločitev za digitalno transformacijo našega podjetja logičen korak k izboljšanju našega poslovanja. Digitalizacija naših poslovnih procesov bo pomembno izboljšala našo učinkovitost, inovativnost in konkurenčnost. Skladno s tem nadgrajujemo znanja in motiviranost naših zaposlenih. Digitalizacija bo namreč pomembno vplivala tudi na naše zaposlene in njihovo delo. Glede na to, da delo naših zaposlenih temelji na rutini, jim je potrebno posvetiti posebno pozornost pri uvajanju načrtovanih IT sprememb in novosti.

Tekom izvedbe projekta pa se nam je vsake toliko časa porajalo vprašanje, kako bodo tovrstne spremembe sprejele naše stranke. Načrtovana digitalizacija našega podjetja bo pomembno vplivala na njihove utečene komunikacijske poti s podjetjem, kjer pretežno uporabljajo klasične načine komunikacije (med drugim tudi dostave dokumentov v naš računovodski servis). Čeprav smo v nekaterih fazah vključevali naše stranke – aktivno so se odzvali predvsem tisti posamezniki, ki so že sicer vešči uporabe sodobnih IK tehnologij. Kaj pa ostali?

Odziv vseh strank na našo digitalizacijo poslovanje je zelo pomemben in ga nikakor ne smemo zanemariti. Preveriti želimo, kakšen je njihov pogled na našo odločitev o digitalizaciji poslovanja, kajti naša odločitev zahteva spremembo njihovih navad in že leta utečenih načinov dela in komunikacija z nami. Ali na digitalizacijo našega poslovanja gledajo kot na nujo ali zgolj modno muho? In če je zanje to zgolj modna muha, kako jih prepričati v nasprotno.

In kaj je rdeča nit našega hekatona? S strani strank pridobiti inovativne rešitve, kako se učinkovito in uspešno približati strankam, ki na razvoj IK tehnologij gledajo z nezaupanjem in odporom.

Program dogodka: četrtek, 8.10.2020
  • 13:00 – Pozdrav direktorja
  • 13:10 – Kratka predstavitev DT podjetja AZA PLUS d.o.o.
  • 13:20 – Uvodne vsebinske predstavitve
  • 14:00 – Iskanje rešitev, predlogov, reševanje dilem
  • 15:30 – Zaključek hekatona

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Novice

Prosto DM Knjigovodja

V svojo ekipo vabi novega sodelavca ali sodelavko za delovno mesto "KNJOGOVODJA [m/ž]"

Preberi več
Prosto DM Knjigovodja
Vabilo Hekaton

Vabilo Hekaton

Vabimo Vas na 1. AZA + hekaton: DIGITALIZACIJA RAČUNOVODSKEGA SERVISA: NUJA ALI MODNA MUHA?

Preberi več